За нас

COCOON е български моден бранд, предлагащ дизайнерски дрехи, отличаващи се със своите оригинални дизайни и качествени материали.

Представяме Ви една компилация от стил, финес, индивидуалност и грация. Бутик COCOON се превърна за кратко време в един от най-предпочитаните онлайн магазини в България. Посветени изцяло на красотата и индивидуалността, която притежава всяка дама, нашата цел е да подчертаем чара и да акцентираме върху излъчването в стилната и решителна жена. Тук ще намерите разнообразие от цветове, материи и разчупен дизайн, и всичко това на достъпни цени.

Ние ще Ви запознаем с най-новите модни тенденции, потапяйки Ви в нюансите на нежните пролетни цветове, ярките и екстравагантни летни десени, респектиращите със строгостта си зимни тонове, както и закачливите багри на есента. За нас е важно дрехата освен да бъде красива, качествена и комфортна, а и хората да се припознават в нея.

В нашия онлайн магазин може да откриете най-красивите облекла за всеки един повод. Предлагаме Ви както коктейлни, така и по-ежедневни дизайнерски тоалети, които са изработени от фини материи, избрани специално, за да подчертаят неповторимостта на женската грация.

Не срещаме граници и стереотипи при създаването на нашите творения! Точно поради тази причина дрехите с марка Cocoon ще заемат трайно място в сърцето и гардероба Ви!

Бутиковите тоалети може да откриете И на фейсбук страницата ни: Бутик Cocoon.

Експериментирайте, търсете, преоткривайте красотата в себе си!